Foto frenzy!

Vandaag heb ik de laatste les gehad op de universiteit. Theoretisch gezien gaat International Security Policy nog tot januari door, maar in de uren dat we les hebben moeten we dan maar thuis iets lezen wat met het vak te maken heeft. Yeah right, jongens… Ik heb trouwens een A gekregen voor mijn research paper! En dat van een professor die boeken over nuclear policies en security heeft geschreven.Vanavond is het afscheidsfeest van de Mexicanen, die er voor hebben gezorgd dat ik betwijfel of ik ooit nog Spaans wil leren. Vast wel, want ik weet zelf ook wel dat het een bepaald type Mexicaan is die naar Shanghai gaat. Toch heb ik geconcludeerd dat de Mexicaanse cultuur/instelling en ik elkaars tegenpolen zijn. Aan de andere kant heb ik respect gekregen voor bijna iedere Koreaan en Japanner die ik ben tegengekomen.

Afgelopen weekend hadden we een feest in een apartement waar ze een volledig electronische toilet hadden, inclusief de wc-bril. Daarna zijn we naar Bon Bon gegaan, waar Jazzy Jeff aan het draaien was, die kerel uit The Fresh Prince of Bel-Air. De week daarna draaide Eminemís DJ daar, en deze week was Carl Cox in DKD. Jep, het wordt nog wat als ik weer terugkom in Groningen. Ik ga deze week waarschijnlijk mijn ticket verzetten, want ik zie het op dit moment niet echt zitten om terug te gaan. Het weer is hier de laatste tijd weer erg vreemd. Zo was het een paar dagen terug nog bijna 0 graden, nu is het deze week 15 graden. (Deze post was eigenlijk vorige week al bijna klaar, maar niet eerder gepost omdat ik er geen tijd voor had.)

4 Responses to “Foto frenzy!”

 1. mamma Says:

  He te gek die gebouwen kloppen nu met de (computer)foto die boven jouw blog staat.
  geweldig om te zien en hoe warm is het daar wel niet. Ziet er allemaal spetterend uit.

 2. Why My Phone Is Slow Says:

  Title…

  […] Baca selengkapnya disini […]…

 3. Hasil Foto ASUS Zenfone 3 Says:

  Title…

  […] So here’s the source, where you can find the original post […]…

 4. psixolog Says:

  psixolog…

  psixolog…

Leave a Reply