Expanding China’s borders!

Hebben jullie Mission Impossible III nu al gezien?! Vanavond vlieg ik naar Xi’an (Centraal China). Daar blijf ik tot zaterdag, waarna ik naar Beijing vlieg voor een paar dagen. Hier gaat alles verder goed. Haal af en toe een 10 en het uitgaan is hier ook erg leuk. Maar waarom krijg je hier azijn als saus bij gerechten? Ik doe toch ook geen Euro 95 over mijn frikandel? Volgende week zal ik deze post even uitbreiden, doeg!

4 Responses to “Expanding China’s borders!”

 1. Refkele Says:

  Ja hoor, meneer vliegt ff een leuk driehoekje door China. Hoorde van mama dat de prijs erg meevalt. Zal ik vragen met welke maatschappij je vliegt? Of willen we dat niet weten? Ik vind het wel super hoor, wat jullie daar allemaal ondernemen. Zo zie je nog es wat van de wereld/ het leven. Ga zo door me’jong. Hé, zo lijkt Gronings ineens een beetje op Chinees. Ennuh, ‘ik haal af en toe een 10′, tsssssss. En wat is er met MI III??

 2. Jasmijn Says:

  Hahaha..ik haal af en toe een 10! idd Refkele :P
  Nee ik vind het wel heel goed van je, maar verder alles goed?
  Je bent al een tijdje (paar dagen) niet meer online geweest..

  Liefs Jasmijn

 3. marjolein Says:

  Hoi Olle, fijn dat je het zo naar je zin hebt! Hoorde van Claartje sr dat je begin januari naar huis komt. Dat zal wel even wennen worden in ons kikkerlandje. We lezen tot die tijd met je mee.
  Alle goeds en leuks gewenst! Liefs, Marjolein, Arjen, Jet, Sarah, Jasper

 4. psixolog Says:

  psixolog…

  psixolog…

Leave a Reply